Cautare

1986 de rezultate pentru "accidente grave cu morti" (3.58 secunde)
"Ideea celor de la minister este foarte buna, mai ales in Banie, unde ne confruntam cu o criza de locuinte. ... In principal, acesta trebuie sa apeleze la o firma de constructii autorizata cu care sa incheie un contract, unde va fi stipulata valoarea reala a constructiei.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
"Oamenii s-au interesat, dar, cand au aflat conditiile de acordare a banilor, au renuntat si nu au mai depus documentatia", a declarat Carmen Licu, purtatoarea de cuvant a Primariei Craiova.Conditiile de acordare a subventieiPotrivit legislatiei in vigoare, subventia se va acorda o singura data persoanelor care nu detin in proprietate o locuinta cu o suprafata construita desfasurata mai mare de 50 mp si care detin un drept real sau de folosinta asupra terenului pe care se realizeaza constructia.
Odata cu aprobarea bugetului consolidat de stat pe 2010, exista sanse reale ca drumul Botosani-Suceava sa fie reabilitat in cursul acestui an.
Asa suna ofertele comerciantilor de anvelope care fac orice pentru a creste vanzarile, profitand de obligativitatea echiparii masinii cu cauciucuri de iarna. ... Pentru echiparea autovehiculului cu anvelope de iarna preturile difera in functie de modelul masinii, de dimensiuni si de calitatea anvelopelor.
Aplicatia care iti arata cum sa eviti blocajele din trafic, in Bucuresti Ambuteiajele din trafic vor putea fi evitate cu ajutorul unei aplicatii disponibile pe GPS, smartphone si tableta.
Corpul nostru lipeste aceste reziduuri de peretii vaselor de sange, dar in cazul unor eforturi mari, cand presiunea creste, aceste reziduuri se pot dezlipi si bloca vasele capilare din zona creierului provocand accidente cerebrale. ... Aceasta grasime nu poate fi indepartata cu apa de la robinet.
Doar in primele sapte luni ale anului 2021 s-au petrecut peste 2500 de accidente grave de circulatie. Prima masura: se apeleaza 112.
Imaginile vagonului devastat de tinerii care au plecat prea plini de voie buna si de alcool, pentru a se distra pe cinste pe Litoral cu ocazia Zilei Internationale a Oamenilor Muncii, au avut darul de a inspaimanta orice cetatean dotat cu un elementar bun-simt.
Printre acestea, a fost eliminata de exemplu obligativitatea reexaminarii in cazul suspendarii permisului, cu exceptia cazurilor de accidente grave, cat si obligativitatea de a te prezenta la sectia de politie in cazul accidentelor usoare, soldate doar cu avarii, astfel de situatii urmand a fi rezolvate "la mica intelegere" intre soferi, la locul faptei.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. ... • Despre viteza mare cu care circula romanii in localitati:
Un sofer a fost surprins de radar circuland cu 248 de kilometri pe ora pe Autostrada Soarelui. ... Soferii sau motociclisti teribilisti uita ca soseaua nu le apartine si ignora regulile de circulatie, dar si pe cele de bun simt, circula cu viteza excesiva si nu acorda prioritate.
Pentru evitarea implicarii in accidente rutiere grave, conducatorii auto sunt sfatuiti sa circule cu prudenta sporita, sa ruleze cu viteza adaptata conditiilor de drum, sa se angajeze in efectuarea depasirilor si a celorlalte manevre in trafic doar dupa o atenta asigurare, sa isi cupleze centurile de siguranta si sa nu conduca dupa ce au consumat bauturi alcoolice.
Din aceste considerente, le recomandam conducatorilor auto care nu au legatura cu mitingurile anuntate sa evite, in acea zi, deplasarile inspre Capitala.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca astazi, 20 noiembrie a.c., Directia Rutiera a organizat, pe DN1, in localitatea Baicoi o noua actiune de combatere a principalilor factori cauzatori de accidente grave - viteza nelegala, depasirea neregulamentara si conducrea sub influenta bauturilor alcoolice.
Senatorii au dat unda verde astazi, 6 februarie, proiectului de lege care prevede ca soferii teribilisti care provoaca accidente grave nu mai scapa de o sentinta ispasita dupa gratii.
De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
5 propozitii care s-ar putea sa te scape de amenda in discutia cu politistul rutier 1. ... Insa nu trebuie sa uiti ca si politistii sunt oameni si ca, uneori, ai sansa sa scapi fie fara amenda, fie cu o pedeapsa mai mica.
Pentru a preveni numarul mare de accidente grave comise de utilizatorii acestor vehicule, deputatii au venit si cu alte restrictii.
google-analytics.com